Tratamente cosmetice GUINOT:

Tratamente cosmetice de baza, hidratare, lifting, luminozitate, antirid, revigorare.

OFERTELE TOAMNEI GAMA GUINOT:

AQUAPURE - ClueDerm

Curățare în profunzime pentru eliminarea impurităților și pentru a descoperi un strat de piele sănătos și vibrant, printr-o exfoliere blândă.
Beneficii:
Ten curat, hidratat si stralucitor, imediat dupa tratament
Indeparteaza celulele moarte Hidrateaza
Trateaza ridurile superficiale Regleaza activitatea glandelor sebacee, asociat in tratamentul acneei
Reduce dimensiunea porilor
Trateaza hiperpigmentarile si ofera luminozitate pielii
Asigura o mai buna penetrare a produselor de ingrijire
Ofera lifting si tonifiere

Machiaj

Oricare ar fi ocazia pentru care te lași pe seama mâinilor experte ale unui make-up artist, vom crea împreună cu tine un look unic, personal, care pune în valoare trăsăturile tale.

Extensii gene

Popularitatea extensiilor de gene a crescut în ultimii ani, iar motivele pentru care femeile le aleg sunt pe cât de multe, pe atât de practice.
Fie ca alegeti extensii fir cu fir sau cele 2D sau 3D, vei arăta fermecător în orice moment al zilei, iar timpul petrecut în fața oglinzii în timpul ritualului de machiere va fi scurtat.

Stilistul nostru ceritifcat în gene, va alege cu atenție tipul de gene care ți se potrivesc, fiecare aplicare este personalizată, iar tu te vei bucura astfel de gene lungi, fluente, cu aspect natural, ce vor scoate în evidență farmecul privirii tale.

Avantajele extensiilor de gene fir cu fir:

  • au un efect natural;
  • rezultatul final este unul personalizat, cu un aspect foarte apropiat de trăsăturile feței;
  • extensiile au un efect de alungire și volum a genelor, conturând forma ochilor, pentru un look seducător, corectând și poziția vizuală a ochilor;
  • cu o îngrijire corespunzătoare, pot fi purtate câteva săptămâni.

Vopsit gene și sprâncene

Prin vopsitul genelor și sprâncenelor se realizeaza o colorare intensa a genelor si a sprancenelor, ce ajuta la accentuarea expresivitatii ochilor si a privirii. Sprâncenele perfect definite schimbă total fizionomia. Tendinţa actuală mizează pe sprâncenele cât mai naturale, conturate delicat, nici prea goase, nici prea subţiri şi înr-o culoare apropiată de nuanţa părului. In cazul sprancenelor, desenarea este anevoioasa, cere multa rabdare si dexteritate si trebuie facuta zilnic.
De aceea, este recomandat vopsitul atat la gene cat si la sprancene, pentru ca ofera o coloratie naturala, placuta si dureaza câteva saptamani.

Epilare clasică sau definitivă