LPG alliance

LPG ALLIACE

LPG Alliance este o tehnică inovativă de stimulare a pielii, prin care se obține intensificarea activității celulare latente a țesutului. Metoda este 100% naturală, non-invazivă și nu implica riscuri pentru persoanele care aleg acest tratament.

Lipomasaj LPG Cellu M6

Celulita este combatuta, celulele grase se topesc, regenerarea celulara se intensifica!

Cu ajutorul LPG Cellu M6 Endermolab prin Lipomasaj LPG Cellu M6, intr-o sedinta de 35 de minute, corpul intra in stare de relaxare totala, permitand celulei grase sa se topeasca.
Masajul este realizat bi-directional:
• sub actiunea efectului de vacuum pulsat generat de capatul de tratament manevrat de specialist
• prin inovatoarea tehnica a rolelor de masaj, cu miscari de rotatie sincron sau a-sincron, corelate cu tipul de tratament ales
Aceste role aplica un masaj strict asupra grasimii, care este separata de muschi, fara nicio durere, rotindu-se programat astfel incat grasimea sa fie eliminata 100%.
Daca organismul ar simti durere sau stres, adrenalina ar creste impiedicand celula grasa sa se topeasca. In acest caz, LPG Cellu M6 nu doar ca nu creaza durere, ci induce organismului o stare placuta de relaxare. Desi numarul de sedinte este stabilit in functie de respondenta organismului fiecarei persoane, rezultatele sunt vizibile inca dupa primele sedinte. Specialistii recomanda ca, dupa cele 35 de minute de Lipomasaj LPG Cellu M6, sa fie efectuata fie o sedinta de electrostimulare, fie o forma de miscare fizica – oricand pe parcursul acelei zile (precum 20 de minute de mers pe jos). Rationamentul este simplu: in urma tratamentului cu Lipomasaj LPG Cellu M6 se elibereaza trigliceridele din celula grasa, acestea trebuind “consumate” prin miscare fizica.

Biostimulare - ULTRATON FUTURA PRO

Ultraton Futura Pro este un echipament special conceput in scopuri MEDICALE SI ESTETICE.
Echipamentul ULTRATONE combina cele mai avansate proceduri pentru a obtine cele mai bune rezultate:
• Biostimulare
• Micro curenti
• Ultrasunete
• Lumini bioptice si Cromoterapie
Comprima grasimea, tonifica musculatura, dreneaza si reduce rapid celulita, grasimea din jurul abdomenului, soldurilor, coapselor si taliei.

Radiofrecvență tripolară - Pollogen LEGEND

Pollogen LEGEND‘ este un sistem avansat utilizat în medicina estetică ce integrează tehnologii de top – VoluDerm HE, tehnologia cu micro-ace RF și TriLipo® care utilizează energie RF non-invazivă și Activarea Dinamică a Mușchilor (DMA). Combinarea acestor tehnologii oferă mărirea eficientă a volumului dermului, întinderea pielii și conturare corporală.
Efectele cutanate ale acestei proceduri se mentin pentru o lunga perioada de timp, la aceste adaugandu-se si efectele pozitive la nivel muscular prin cresterea elasticitatii musculare si imbunatatirea metabolismului celulei striate.

Termocuvertura - împachetări

Numita si termoterapie, aceasta nu ajuta doar la slabire, pentru ca prin efectele sale contribuie si la remedierea unor probleme de sanatate cum ar fi probleme articulare, artrite,probleme reumatismale ,probleme ginecologice, etc Un alt efect important pe care il produce termocuverta este ca relaxeaza organismul , indeparteaza stresul si anxietatea.Termocuverta prin starea de bine, de comfort pe care o creeaza are un rol de echilibrare a functiilor cerebrale, contribuind astfel la reglarea proceselor nervoase la persoanele solicitate psihic. Astfel termocuverta prin efectul de sauna, exercita un puternic efect tonifiant asuprea sistemului nervos, fenomen care sta la baza recomandarii saunei in astenii nervoase. Buna dispozitie pe care o creeaza influenteaza in mod favorabil psihicul uman.
Durata unei sedinte de tratament in termocuverta este de 45 de minute.Pentru a se obtine rezultate maxime se recomanda 2 tratamente saptaminale.
Beneficii:
• detoxifierea organismului
• stimularea arderii grasimilor
• accelerarea metabolismului
• combaterea inflamatiilor
imbunatatirea aspectului pielii
• intarirea sistemului imunitar
• reducerea durerilor musculare si a tensiunilor din corp
• imbunatatirea circulatiei singelui
• eliminarea stresului si anxietatii