Tratamente cosmetice

Tratamente cosmetice de baza, hidratare, lifting, luminozitate, antirid, revigorare.

Machiaj

Oricare ar fi ocazia pentru care te lași pe seama mâinilor experte ale unui make-up artist, vom crea împreună cu tine un look unic, personal, care pune în valoare trăsăturile tale.

Extensii gene

Popularitatea extensiilor de gene a crescut în ultimii ani, iar motivele pentru care femeile le aleg sunt pe cât de multe, pe atât de practice. Fie ca alegeti extensii fir cu fir sau cele 2D sau 3D, vei arăta fermecător în orice moment al zilei, iar timpul petrecut în fața oglinzii în timpul ritualului de machiere va fi scurtat.

Stilistul nostru ceritifcat în gene, va alege cu atenție tipul de gene care ți se potrivesc, fiecare aplicare este personalizată, iar tu te vei bucura astfel de gene lungi, fluente, cu aspect natural, ce vor scoate în evidență farmecul privirii tale.

Avantajele extensiilor de gene fir cu fir:

  • au un efect natural;
  • rezultatul final este unul personalizat, cu un aspect foarte apropiat de trăsăturile feței;
  • extensiile au un efect de alungire și volum a genelor, conturând forma ochilor, pentru un look seducător, corectând și poziția vizuală a ochilor;
  • cu o îngrijire corespunzătoare, pot fi purtate câteva săptămâni.

OxyGeneo 3-in-1 Super Facial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.